Smögenmagasinet

10 000  kvm

Projekt:
Utveckling av bostadsrättslägenheter under namnet Magasinet Smögen.

Ort:
Kleven 2:20 / Mark och byggrätter (ca 10 000 kvm), Klevens Udde, Smögen

Förvärvsdatum:
Maj 2015

Avslut projekt:
Februari 2017

Magasinet Smögen AB bildades av H.A. Bygg AB, Profura AB och Grandab Management AB i syfte att uppföra bostadsrättslägenheter i fyra etapper.

Den första etappen, Brf Östra Hållö, omfattade 33 lägenheter belägna i bästa läge mitt på kajen. Försäljningen av lägenheterna påbörjades under midsommarveckan 2015 med inflyttning under juli 2016.

I och med ett överväldigande intresse för den första etappen beslutades att genast dra igång etapp två, Brf Västra Hållö, bestående av 27 lägenheter och restaurangen ”Musselbaren” med inflyttning i januari 2017.

Efter att ha sålt samtliga 60 lägenheter avyttrades kvarvarande byggrätter till Tuve Bygg AB.

Det är glädjande att få vara delaktig i utvecklingen av en av västkustens mest attraktiva orter. Klevens Udde, placerad mitt emot Smögenbryggan, erbjuder det bästa av två världar – både Smögens puls och möjligheten att dra sig tillbaka, koppla av och njuta av den fantastiska skärgårdsmiljön.
Carl Petre, partner Grandab Management AB.

När vi gick in i detta projekt var vi säkra på att det över tid skulle bli lyckosamt men vi kunde inte föreställa oss att det skulle gå så här fort. För vår del visar resultatet på vad som kan åstadkommas med stort engagemang och en attraktiv produkt i rätt läge.
Roland Hanzén, VD H.A. Bygg AB.

Profura AB är glada för att ha varit med och bidragit till Smögens utveckling. Vi ser nu med tillförsikt fram emot nya affärer tillsammans med våra affärskompanjoner.
Bernt Ivarsson, ägare Profura AB.