Ljust kontorshotell med goda kommunikationer

Redegatan 1, Västra Frölunda

Med goda kommunikationer och närhet till bra serviceutbud har vi nöjet att erbjuda ett ljust och fint kontorshotell, perfekt för egen- eller småföretagaren som letar efter ett mindre antal arbetsplatser. Vårt mål är att skapa ett lokalt kluster för egenföretagare i västra Göteborg.

Plats

Vi håller till på Redegatan 1 i Västra Frölunda.

Pris

Priset varierar beroende på storlek på rum men ligger runt 3000–3500 kr/månad.

Vad ingår i vårt kontorshotell?

Förutom tillgång till lunchrum med fullt utrustat kök, wc, hiss, postbox och konferensrum ingår även kostnaden för bredband, fastighetsskatt, el, värme, vatten, passerkort och larm. Rummen hyrs ut omöblerade.

Området

Området har ett antal olika lunchrestauranger att välja på. En i markplan i fastigheten samt en annan i grannfastigheten. Här hittar du också en välsorterad livsmedelsbutik, fiskbutik, gym och en florist.

Kommunikationer/Parkering

Det är lätt att ta sig till fastigheten kommunalt. Både spårvagn och buss stannar ett stenkast härifrån. Reser du från city tar det ca 20 minuter och endast 10 minuter med bil. För dem som önskar finns det tillgång till både parkering och garage mot en mindre kostnad.

Storlek

Det finns flera olika storlekar på rummen i vårt kontorshotell. Alltifrån de lite mindre rummen om 10 kvm som passar utmärkt för en person till de lite större på omkring 25 kvm där man kan sitta 3–4 personer.

Vad är ett kontorshotell?

Ett kontorshotell erbjuder uthyrning av enskilda rum med tillgång till gemensamma ytor. Detta passar perfekt för dig som idag sitter hemma och önskar få komma in i ett större socialt sammanhang. Det mesta ingår som man annars måste köpa till av olika leverantörer när man har ett traditionellt kontor och du slipper därmed oväntade extrautgifter.

Exempel på nuvarande hyresgäster

IJK Innovation AB, Huntsman Norden AB och Elof Hansson.

Vill du veta mer om vårt kontorshotell?

Kontakta:
Lukas Danielsson
+46(0)709 14 09 32
lukas@grandab.com

Intresseanmälan